Modish Mode House (SA0163354-W)

Diasaskan pada penghujung 2009, Modish Mode House yang pada asalnya menggunakan nama Modish Shawl diusahakan oleh Juliana Zainal Abidin, seorang Pereka Kreatif di syarikat telekomunikasi terkemuka.Bermula dengan hanya menjual tudung-tudung Muslimah, Modish Shawl menjadi antara butik online pilihan pelanggan terutama remaja wanita dan wanita kerjaya. Modish Shawl kemudian mengorak langkah meluaskan perniagaannya dengan menjual barangan lain seperti pakaian wanita, beg tangan, aksesori dan fabrik, dan pada masa yang sama Modish Shawl telah 'direbrand' menjadi Modish Mode House dan telah didaftarkan dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Misi Modish Mode House adalah:
"Memberi kepuasan kepada pelanggan dengan menawarkan produk yang menarik dan terkini, servis pantas dan khidmat pelanggan yang baik."

Justeru dengan jaminan misi tersebut, Modish Mode House yakin bahawa pelanggan akan sentiasa berpuas hati dan gembira dengan produk dan servis Modish Mode House!
Berhubung dengan Pemilik Modish Mode House:

Email: modishshawl@gmail.com
Facebook Page: http://www.facebook.com/Modish.Shawl
Facebook Profile: http://www.facebook.com/chumelnyejulianaPenajaan

Pihak Modish Mode House sedia memberi penajaan kepada mana pihak berkenaan (majalah, rancangan tv, pertandingan, photography, majlis, dan sebagainya). Sekiranya anda perlukan tajaan kami sile usulkan 'proposal' anda dalam bentuk softcopy kepada: modishshawl@gmail.com


Senarai Penajaan

Mini Fashion Show for Alyamaniabayah Boutique